Introductie

Finesse en BrendaWie is de persoon achter Heel Kind Paardencoaching?
Dat ben ik, Brenda Stekelenburg-de Wolf. Ik ben mijn carrière begonnen bij grote zakelijke dienstverleners; waarbij ik de afgelopen jaren werkzaam was bij een middelgroot advocatenkantoor. De afgelopen jaren kwam ik echter steeds meer in een spagaat tussen de zakelijke kant van de advocatuur enerzijds en de ontdekking dat ik hoog sensitief ben en een nieuwetijdskind anderzijds.

Om te beginnen ben ik toen eerst heel hard aan het werk met mezelf gegaan om deze hoog sensitiviteit en de wetenschap dat ik een nieuwetijdskind ben om te gaan zetten in krachtige en waardevolle eigenschappen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om – deze krachtige en waardevolle eigenschappen – te kunnen toepassen in ‘werk’ wat ik heel graag wilde gaan doen, en heb ik mij dan ook ontwikkeld tot paardencoach. Met hulp van paarden, die reeds jaren mijn passie zijn, begeleid ik nu kinderen en volwassenen om uit te groeien tot krachtige en evenwichtige mensen. Sinds kort combineer ik beide passies in Heel Kind Coaching.

Inmiddels ben ik ook gestart met de opleiding holistisch (kinder)therapeut. Dit geeft mij in mijn praktijk nog meer de gelegenheid om nieuwetijdskinderen, hoog sensitieve kinderen, volwassenen en gezinnen te begeleiden de slag te maken om een krachtig(er) en evenwichtig(er) mens te worden.

Het is mijn doel om samen met jou en/of jouw kind(eren) te werken aan deze bewustwording, het in verbinding staan met jeZelf, het in je kracht leren staan en ervoor te zorgen dat de hoog sensitiviteit een Kracht wordt, zoals ik inmiddels zelf mag ervaren. In de huidige tijd ben ik me bewust dat de jonge en oudere nieuwetijdskinderen, die allemaal op een of andere wijze hoog sensitief zijn, deze begeleiding nodig hebben en dat ik ze deze begeleiding kan bieden.

De volle commitment en inzet om hier met jou en/of jouw kind(eren) aan te werken, mag je hierbij van mij verwachten.